Gordian: Ευκαιρίες απόκτησης οικόπεδου για τουριστική ή οικιστική ανάπτυξη

Header Image

Τα οικόπεδα έχουν μεγάλη έκταση και αφορούν τρία τουριστικά και ένα οικιστικό τεμάχιο σε στρατηγικά σημεία στη Λάρνακα, την Αγία Νάπα και την Αμμόχωστο.

Η Gordian προσφέρει στην αγορά τέσσερα οικόπεδα σε ανταγωνιστικές τιμές, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για όσους επιθυμούν να επενδύσουν στον τομέα της τουριστικής και οικιστικής ανάπτυξης.

Τα οικόπεδα έχουν μεγάλη έκταση και αφορούν τρία τουριστικά και ένα οικιστικό τεμάχιο σε στρατηγικά σημεία στη Λάρνακα, την Αγία Νάπα και την Αμμόχωστο.

Μερίδιο τουριστικού τεμαχίου στους Σοφτάδες, Λάρνακα τώρα 2.100.000€ (Αρ. αναφοράς 8253)

Σοφτάδες, Λάρνακα τώρα 2.100.000€ (Αρ. αναφοράς 8253)

Το ακίνητο αφορά ένα τουριστικό τεμάχιο στους Σοφτάδες. Βρίσκεται 70μ από την παραλία και 180μ από τον δρόμο Περβόλια-Μαζωτός. Το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 27,960 τ.μ.. Είναι κατάλληλο για την ανάπτυξη ενός τουριστικού συγκροτήματος ή μεζονετών. Προσφέρει ωραία, ανεμπόδιστη θέα στη θάλασσα.

Το ακίνητο από 2.400.000€, πωλείται τώρα 2.100.000€. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Τουριστικά τεμάχια στην Αγία Νάπα, Αμμόχωστος τώρα 1.700.000€ (Αρ. αναφοράς 8600)

Αγία Νάπα, Αμμόχωστος (Αρ. αναφοράς 8600)

Το ακίνητο αποτελείται από δύο γειτονικά τουριστικά τεμάχια στην Αγία Νάπα. Βρίσκονται 900μ από τη Μαρίνα Αγίας Νάπας και 270μ από τη λεωφόρο Νήσι.

Τα τεμάχια έχουν συνολικό εμβαδόν 7,173 τ.μ. και βρίσκονται 35μ από τον δρόμο Αγίας Θέκλας.

Το ακίνητο προσφέρει εξαιρετική εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της Αγίας Νάπας και στον αυτοκινητόδρομο.

Το ακίνητο από 1.910.000€,  πωλείται τώρα 1.700.000€. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Οικιστικά τεμάχια στο Αυγόρου, Αμμόχωστος τώρα 1.100.000€ (Αρ. αναφοράς 6983)

Αυγόρου, Αμμόχωστος (Αρ. αναφοράς 6983)

Το ακίνητο αποτελείται από 3 γειτονικά οικιστικά τεμάχια στο Αυγόρου. Βρίσκονται 1 χλμ. από το κέντρο της κοινότητας. Ως ενιαία μονάδα, το τεμάχιο έχει συνολικό εμβαδόν 46,038 τ.μ. και εφάπτεται σε εγγεγραμμένο δρόμο κατά μήκος των νοτιοδυτικών και νοτιοανατολικών συνόρων του, με συνολική πρόσοψη 132μ. Προσφέρει εγγύτητα σε όλες τις ανέσεις και εύκολη πρόσβαση στο κέντρο του Αυγόρου.

Το ακίνητο από 1.330.000€,  πωλείται τώρα 1.100.000€. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

 

Τουριστικό τεμάχιο στη Σωτήρα, Αμμόχωστος τώρα 1.100.000€ (Αρ. αναφοράς 8872)

Σωτήρα, Αμμόχωστος (Αρ. αναφοράς 8872)

Το ακίνητο είναι ένα τουριστικό τεμάχιο στη Σωτήρα. Βρίσκεται 260μ από την παραλία και 300μ από τον αυτοκινητόδρομο Αμμοχώστου - Λευκωσίας. Το τεμάχιο έχει εμβαδόν 6,972 τ.μ.. Προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και περιβάλλεται από εξοχικές βίλες. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στη νέα μαρίνα της Αγίας Νάπας , στο WaterWorld Waterpark και σε αμμώδεις παραλίες.

Υπάρχει ενεργή άδεια για τη μετατροπή του τεμαχίου σε οικόπεδο.

Το ακίνητο από 1.350.000€,  πωλείται τώρα 1.100.000€. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Λογότυπο Altamira

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων

Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας www.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε εγγραφή στο newsletter του «Π»

Εγγραφείτε στο Newsletter της εφημερίδας για να λαμβάνετε καθημερινά τις σημαντικότερες ειδήσεις στο email σας.

ΕΓΓΡΑΦΗ

Ακολουθήστε μας στα social media

App StoreGoogle Play